Biisisanoittamo jalkautuu Turkuun

Taiteiden yönä, eli 16.8.2018 kannattaa tulla Turun pääkirjaston sisäpihalle klo 17-19. Silloin on mahdollisuus tulla sanoituspajaan, jota vetävät sanataiteilijat Marko Laihinen ja Veera Vähämaa. Aikaisempaa kokemusta sanoittamisesta tai ylipäätään kirjoittamisesta ei tarvita. Voit tulla mukaan ihan vain kuuntelemaan ja kokeilemaan, millaisia riimejä alkaisi syntyä. Sateen sattuessa tilaisuus pidetään sisätiloissa, kirjaston musiikkikirjaston nurkkauksessa.

Turkulaisten sanoittamisintoa heräteltiin jo tänään keskiviikkona 15.8, kun trubaduurit Markus Kaustell ja Antti Ainola kiertelivät Turun keskustassa ja improvisoivat lauluja kulkiessaan. Innoituksen lähteenä oli tavallinen turkulainen elämä, torin vilinä, katujen kuhina sekä tietenkin matkalla kohdattujen ihmisten antamat vinkit siitä, mihin Turussa kannattaa kiinnittää huomiota. Torikahvilassa kahvittelevat herrasmiehet toivoivat kriittistä laulua toriparkin rakentamisesta ja kirjastopihan kahvilassa saatiin vinkkiä siitä, että Aurajoesta kannattaa aina tehdä lauluja. Mitä itse nostaisit Turusta esille?