Miltä tuntuu ja näyttää ruuhkavuosia elävän Turku?

Painavatko ruuhkavuodet päälle? Tuntuuko, ettei mikään riitä, vaan pitäisi venyä yhä pidemmälle ja jaksaa aina vain sitkeämmin? Koetko kuitenkin samalla jollain merkillisellä tavalla eläväsi elämäsi parhainta aikaa – aikaa, joka ei toistu, ja jonka haluaisi tallettaa? Tuntuuko, että kertomista olisi vaikka kuinka, mutta ei ole aikaa eikä mahdollisuutta edes pysähtyä ajattelemaan, saati erittelemään ajatuksiaan paperille?

Nyt sinulla on tilaisuus sanoittaa omaa elämääsi ja urbaania asuinympäristöäsi laululyriikoiksi yhdessä sanataiteilija Veera Vähämaan ja Marko Laihisen kanssa: Järjestämme Hansakorttelin pop-up-nuorisotilassa erityisesti ruuhkavuosia eläville vanhemmille tarkoitetun biisihautomon torstaina, 13.9. klo 10-12. Sanataiteilijat sekä improvisoiva trubaduuri Markus Kaustell auttavat sanoittamisen alkuun. Tarjoamme pientä purtavaa ja lastenhoitopalvelun, jotta voit keskittyä ja syventyä harjoituksiin rauhassa.

Ruuhkavuosisanoittamoon ovat kaikki tervetulleita – lasten kanssa tai ilman! Aikaisempaa kokemusta kirjoittamisesta ei vaadita. Tapahtuma on maksuton. Vaunuille on varattu (rajallinen) tila sanoittamon yhteydessä. Esteetön kulku nuorisotiloihin on järjestettävissä. Pop-up-nuorisotilalle on selkein reitti Eerikinkatu 17:n ovesta. Se sijaitsee rullaportaiden oikealla puolella, viistosti K-markettia vastapäätä.

Kenties juuri arjen puristuksessa syntyy Turku-sarjan tai valtakunnallisen sarjan voittava sanoitus!

Löydät tarkemmat ohjeet kilpailusta sekä osallistumislinkin sivultamme www.biisisanoittamo.fi.