Löytyykö Turku-sarjan voittajabiisi Hugosta?

Jos koska, niin juuri Turun päivänä Turku-aiheisen biisin sanoittamisen voi olettaa sujuvan luonnikkaasti. Tästä syystä järjestämmekin biisisanoittamon Kortteliravintola Hugossa (Stålarminkatu 2), jossa aavistusta tulevasta on jo saatettu havaita esimerkiksi kilpailun nimikkotuopinalustojen muodossa.

Biisisanoittamo järjestetään Hugossa 16.9. klo 19-21. Tuolloin sanataiteilijat Veera Vähämaa ja Marko Laihinen auttavat alkuun ja sparraavat sanoitusten laadinnassa ja improvisoiva trubaduuri Markus Kaustell sommittelee pienemmistäkin aiheista laulun tuossa tuokiossa.

Tule mukaan kehittämään Turulle uutta hittibiisiä! Sanoittamoon ja/tai kilpailuun osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla kokenut biisinikkari – kuka tahansa voi osallistua. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Palkinnot ovat mitä loistavimmat: sanoittajan saaman kuolemattoman maineen ja kunnian lisäksi voittajabiisi sävelletään ja esitetään ammattitaitoisesti ja tuotetaan suuren maailman malliin. Katso lisätiedot kilpailun Turku-sivulta ja osallistu!