Ikä ei koskaan rajoita luovuutta!

Miksi vain ”ikäihmisille” pitäisi antaa kaikki valta vaikuttaa siihen, miten ja millä sävyllä kotikunnasta puhutaan – kyseessä on myös nuorten asuinseutu. Haastaamme myös nuoret osallistumaan biisikilpailuun ja viemme Turussa biisisanoittamomme Varissuon nuorisotalolle (Kraatarinkatu 4).

Millaisia aiheita syntyy juuri Varissuolla, koko Suomen kansainvälisimmällä alueella? Millaista on sen oma kulttuuri, miten kuvaisi sen urbaania maisemaa? Mikä tekee Vakkesta Vakken, mikä erottaa sen muista?

Biisisanoittamo järjestetään Vakken nuokkarilla 26.9. klo 17–19. Sana-artistit Veera Vähämaa ja Marko Laihinen antavat ohjeita ja auttavat etsimään hukassa olevia sanoja. Paikalla myös improvisoiva biisinikkari Markus Kaustell, joka saa vedettyä pienimmistäkin aiheista suuria kappaleita.

Viimeisiä sanoittamoita viedään Turussa, sillä Vakken nuokkarilla järjestettävä biisisanoittamo on Turun viimeinen. Vaikka tapahtuma järjestetään nuokkarilla, kaikenikäiset ovat tervetulleita sanoittamoon – ei anneta iän olla rajoite!

Tule siis mukaan kehittämän Turulle omaa biisiä ja tee siitä juuri sinun näköisesi! Sanoittamoon ja/tai kilpailuun osallistuaksesi sinen ei tarvitse olla kokenut biisinikkari – kuka tahansa voi osallistua. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Palkinnot ovat mitä loistavimmat: sanoittajan saaman kuolemattoman maineen ja kunnian lisäksi voittajabiisi sävelletään ja esitetään ammattitaitoisesti ja tuotetaan suuren maailman malliin. Katso lisätiedot kilpailun Turku-sivulta ja osallistu!

Teksti: Sari Tolonen ja Minna Hautio