Biisisanoittamon Imatra-sarja jatkui lämminhenkisesti Pub Vahdissa

13.10. Imatran Pub Vahdissa järjestettiin Imatra-sarjan toinen Biisisanoittamo. Vetämässä olivat tälläkin kertaa näyttelijä-muusikot Aki Honkatunkia ja Heikki Pöyhiä, joiden kannustuksella paikalle tulijat pääsivät jälleen laatimaan sanoituksia.

Hiljainen alkuilta virittäytyi lopulta olohuonemaiseksi lauluntekotunniksi, jonka aikana osallistujat sekä kirjoittivat ahkerasti että lauloivat vetäjien mukana. Totuttuun tapaan illan vetäjät improvisoivat yleisön ehdottamista sanoista lauluja, ja tarttuivat myös ikivihreisiin aina Rauli Badding Somerjoen suomiromantiikasta Irwin Goodmanin kantaaottaviin lauluihin. Tunnelma oli parinkymmenen kävijän kapakassa kotoisa – osa kävijöistä kirjoitti tasaiseen tahtiin lavan edessä siinä missä osa vuorotteli omien pöytiensä ja esityksen seuraamisen välillä. Eräs osallistunut totesi sanoittamon olevan tervetullut tapahtuma, jotta saadaan “pöytälaatikkokirjailijat liikkeelle”.

Marraskuun vaihteessa sekä valtakunnallisen että kaupunkisarjojen osallistuminen päättyy, joten vielä on hyvin aikaa laatia oman kotikunnan parhaat sanoitukset! Seuraava ja Imatra-sarjan viimeinen biisisanoittamo järjestetään Bar Kengurussa 27.10. klo 21.

Teksti: Tomi Louhesto,  Tuulia Ahokas & Mikko Palomäki