Imatra

Imatrasta kertovia lauluja on levytetty eniten ehkä koko Suomessa kaupungin kokoon nähden. Nyt on kuitenkin aika uuden Imatra-kappaleen sanoitukselle kaupungin 70-vuotisjuhlan kunniaksi. Julistamme vuoden kaupunkibiisin sanoituskilpailun alkavaksi 18.8.2018. Kilpailu päättyy 30.11.2018. Kilpailu on kaikille avoin ikään, sukupuoleen, ja kielitaustaan katsomatta. Sanoitus voi olla poppia, rockia, iskelmää, hip-hoppia tai mitä tahansa muuta lajityyppiä.

Lisäksi Imatralla toteutetaan kolmen kaupunginosabaarin, Pub Vahdin, Imatra Startti pubin (Wanha mestari) ja Bar Kengurun, välinen sanoituskilpailu. Kaikki baarikilpailun tuotokset osallistuvat Imatra-sarjan kilpailuun. Baarikilpailun parhaalle sanoitukselle on luvassa erikoispalkintona huippukokin tarjoama gourmet-ateria kaikille osallistuneelle. Kuka tahansa voi käydä pudottamassa baareissa oleviin laatikkoihin oman sanoituksensa.

Pub Vahdissa, Startti Pubissa  ja Bar Kengurussa järjestetään syksyllä 2018 biisisanoittamoita, joihin kuka tahansa sanoittamisesta kiinnostunut imatralainen on tervetullut hiomaan omia sanoituksiaan, alusta oman sanoituksensa tekemisen tai vain kuuntelemaan ammattilaisten vinkkejä sanoittamiseen. Biisisanoittamoita vetävät paikalliset muusikkonäyttelijät. Päivämäärät ilmoitetaan elokuussa 2018. Voittajasanoitukset valitsee Osmo’s Cosmos Bandin jäsenet yhdessä muusikko Harri Saksalan kanssa.

Katso lisätietoja kilpailun säännöistä: http://biisisanoittamo.fi/saannot/

Lisätietoja Sarianna Purtilo (sarianna.purtilo@humak.fi) tai Arto Lindholm (arto.lindholm@humak.fi)