Imatra

Imatrasta kertovia lauluja on levytetty eniten ehkä koko Suomessa kaupungin kokoon nähden. Nyt on kuitenkin aika uuden Imatra-kappaleen sanoitukselle kaupungin 70-vuotisjuhlan kunniaksi. Julistamme vuoden kaupunkibiisin sanoituskilpailun alkavaksi 18.8.2018. Kilpailu päättyy 30.11.2018. Kilpailu on kaikille avoin ikään, sukupuoleen, ja kielitaustaan katsomatta. Sanoitus voi olla poppia, rockia, iskelmää, hip-hoppia tai mitä tahansa muuta lajityyppiä.

Lisäksi Imatralla toteutetaan kaupungin baarien välinen sanoituskilpailu. Kaikki halukkaat baarit voivat ilmoittautua kisaan lähettämättä vapaamuotoisen viestin osoitteeseen sarianna.purtilo@imatra.fi  viimeistään 31.8. Mukana kilpailussa ovat ainakin baarit Pub Vahti, Imatra Startti pub (Wanha mestari)Bar Kenguru ja Osmo’s Cosmos Bar. 

Kaikki baarikilpailun tuotokset osallistuvat Imatra-sarjan kilpailuun. Baarikilpailun parhaan sanoitussadon tuottaneelle baarille on luvassa yhteisöllinen erikoispalkinto, joka on huippukokin tarjoama gourmet-ateria koko kilpailuun osallistuneelle kyseisen baarin kanta-asiakasporukalle. Kuka tahansa voi käydä pudottamassa baareissa oleviin laatikkoihin oman sanoituksensa.

Pub Vahdissa, Startti Pubissa  ja Bar Kengurussa järjestetään syksyllä 2018 biisisanoittamoita, joihin kuka tahansa sanoittamisesta kiinnostunut imatralainen on tervetullut hiomaan omia sanoituksiaan, alusta oman sanoituksensa tekemisen tai vain kuuntelemaan ammattilaisten vinkkejä sanoittamiseen. Biisisanoittamoita vetävät paikalliset muusikkonäyttelijät Aki Honkatukia ja Heikki Pöyhiä. Biisisanoittamot järjestetään seuraavasti:

  • Startti Pub (Wanha mestari) 22.9. klo 21-
  • Pub Vahti 13.10. klo 20-
  • Bar Kenguru 27.10. klo 21-

Voittajasanoitukset valitsee Music-Brosin jäsenet jäsenet yhdessä muusikko Harri Saksalan kanssa.

Katso lisätietoja kilpailun säännöistä.

Lisätietoja Sarianna Purtilo (sarianna.purtilo@imatra.fi) tai Arto Lindholm (arto.lindholm@humak.fi)