Turku

Tervetuloa osallistumaan 1.8.–30.11.2018 valtakunnalliseen sanoituskilpailuun, jossa etsitään uusia, kaupunkiympäristöä kuvaavia, laulusanoituksia. Kilpailu on kaikille avoin. Katso lisätietoja kilpailun säännöistä.

Kilpailuun osallistuvat sanoitukset lähetetään tämän sivuston etusivulla olevan nettilinkin kautta.

Turun-sarjan voittajalle on luvassa huikeita palkintoja: voittajasanoitus sävelletään, esitetään ja videoidaan. Sen lisäksi se tuotetaan korkeatasoiseksi äänitteeksi, joka laitetaan levitykseen. Tästä vastaa Rock Academy Finland. Myös muita palkintoja on luvassa kilpailussa kärkisijoille yltäville. Kaikkien Turku-sarjaan osallistuvien sanoittajien kesken arvotaan lisäksi erilaisia yllätyspalkintoja.

Turun biisisanoittamot ovat:

  • 16.8. Taiteiden yön biisisanoittamo, pääkirjaston sisäpiha, klo 17–19 (sateen sattuessa kirjaston musiikkiosastolla)
  • 13.9. Ruuhkavuosisanoittamo Hansakortteli, Pop Up -nuorisotila, Yliopistonkatu 20, klo 10–12 Pop-up-nuorisotilalle on selkein reitti Eerikinkatu 17:n ovesta. Se sijaitsee rullaportaiden oikealla puolella, viistosti K-markettia vastapäätä.
  • 16.9. Turun päivän baarisanoittamo, Kortteliravintola Hugo, Stålarminkatu 2, klo 19–21
  • 26.9. Varissuon biisisanoittamo, Varissuon Nuorisotalo, Kraatarinkatu 4, klo 17–19

Lisätiedot Turun biisisanoittamoista sekä 13.9. ja 26.9. järjestettävien biisisanoittamoiden paikat ilmoitetaan nettisivulla ja facebook-sivulla elokuun aikana. Biisisanoittamot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Sata ensimmäistä sanoittajaa saa halutessaan kommentteja ennen varsinaiseen kilpailuun osallistumista lähettämällä sanoituksen osoitteeseen biisisanoittamo@humak.fi viimeistään 31.10.2018. Sähköpostin osoitekentässä tulee lukea ”Sanoituskilpailu”. Kommentoitaviin sanoituksiin ei tarvitse liittää yhteystietoja.

Biisisanoittamoiden ohjaajina toimivat sanataiteilijat Veera Vähämaa ja Marko Laihinen. Trubaduurina toimii Markus Kaustell.

Turussa yhteistyökumppanit ovat Turun kaupunki, Rock Academy ja Kirjan talo.

Kuuntele lisää Turun biisisanoittamoista Auran Aaltojen podcastista.