Vekarateatterin luonnonsuojeluteemainen teatteriesitys Koviskuoriaiset Keravalla 11.3

Kuva: Roope Pöllänen.
Koviskuoriaiset on huumorilla höystetty luonnonsuojeluteemainen nuorten teatteriesitys. Esityksen aiheena on luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen ja sen tärkeys. Esitys on osa Metsähallituksen Beetles LIFE -hanketta, jonka tarkoituksena on suojella kahdeksaa uhanalaista hyönteislajia ja näiden elinympäristöjä.

Esitys sai ensi-iltansa 9.3. Halukkaat pääsevät vielä nauttimaan esityksestä keskiviikkona 11.3  Kulttuurikeskus Hyyppärässä klo 19:00.  Esitykseen on vapaa pääsy.

Esitys on myös tilattavissa ilmaiseksi kouluihin maaliskuun ajan.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Simo Kuusterä

Rooleissa: Laura Salakka, Sanni Mujunen, Anna Kiiliäinen,
Saana Ravanko ja Pilvi Reponen

Kuva lainattu Vekarateatterin Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/keravanvekarateatteri

Käy lukemassa Keski-Uusimaa lehden tekemä artikkeli esityksestä täältä: https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/847207-tarina-pikkuruisista-ja-sitkeista-otokoista-koviskuoriaiset-ei-ole-vakava-naytelma?fbclid=IwAR35lgAKpgn8Q2PzLoTJU1v7CvWonRcRtxbtiBt1Qe0fORqrQk_YuqxxTsM